Vaalit ovat yhteiskunnallisesti aktiivisen ihmisen kannalta kiivasta aikaa. Vaalit stimuloivat ajattelua varsin paljon. Jatkuvasti tulee ärsykkeitä, joita tekee mieli kommentoida ja pohtia. Vaalien jälkeen taas iskee hienoinen tyhjyys. Mitäs nyt? Ehdokkaana olleelle se tyhjyys on vielä valtavampi. Puolueeni ei menestynytkään Mitäs nyt? Mitä olisi pitänyt tehdä toisin? Olisinko itse voinut olla parempi? Mitä ne todella tärkeät asiat olivatkaan? Sainko välitettyä ihmisille niitä asioita, joita itse pidän merkittävimpinä? Paljon kysymyksiä, mutta tässä vaihessa vielä vähän vastauksia.

Kotisivutilani näissä vaaleissa oli hieman arvokkaampaa, joten sen pitäminen jatkuvasti ei tällä hetkellä ole mahdollista. Kirjoittaminen ja asioiden pohtiminen, yhdessä, on kuitenkin sen verran kivaa, että ehkä sitä vihdoin voisi siirtyä blogikansan joukkoon. Toivon kovasti kommentteja ja pohdintoja erilaisista asioista myös lukemaan eksyviltä.

Olen yhteiskunnallista toimintaa harrastava teekkari, joten näiltä alueilta varmasti pääosa blogini teksteistä tulevat. Toisinaan eteen saattaa tulla tavallista tajunnan virtaa. Vaan koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, joten parasta on pitää pyyhe mukana.

Tervetuloa matkalle mukaan!